SAVAITGALIS MIŠKE

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos komanda tradicijų nelaužo. Kiekvieną pavasarį vykstame į šalies mokytojų teorinį – praktinį turizmo seminarą – sąskrydį, kurio metu varžydamiesi su kitomis komandomis rodome savo gebėjimus ir mokomės iš kitų.

Šiais metais, gegužės 19 – 20 dieną, „Skrebinų“ kaimo turizmo stovyklavietėje (Jonavos r.) Kupiškiui atstovavo: Diana Balužytė, Jūratė Ažubalytė, Darius Vanagas, Mantas Paškevičius. Komanda dalyvavo varžybose amžiaus grupėje iki 40 m. Kolegos – priešininkai buvo iš Panevėžio, Šiaulių, Vilniaus, Raguvos, Jonavos ir kitų vietovių. Pirmąją dieną įveikėme kombinuoto turistinio maršruto trasą, vyko komandų prisistatymas ir turistinėmis sąlygomis gamintų patiekalų konkursas bei naktinės orientavimosi sporto varžybos. Antrąją dieną keliavome vietos apylinkių lankomų objektų takais, varžėmės turistiniame kliūčių ruože, stebėjome šeimų estafetę.

Organizatoriai abi dienas vertino mūsų darbą, fiksavo klaidas, skaičiavo taškus, dalino patarimus ir aišku rinko prizininkus. Mums kupiškėnams buvo ypatingai sunku, nes turėjome psichologinį spaudimą išlaikyti pirmos vietos nugalėtojų vardą. Ir mums pavyko!!! Taškas į tašką kovodami su šiauliečių komanda mes nedidele persvara išplėšėme pirmąją vietą ir kelinti metai iš eilės tapome nenugalimi turizmo varžybose. Naktinėse orientavimosi varžybose moterų tarpe nenugalimos buvo Diana ir Jūratė, kurios taip pat kelinti metai iš eilės niekam neužleidžia pirmos vietos pozicijos. Prizininkai apdovanoti Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro įsteigtomis taurėmis, medaliais, diplomais. Įteikti kvalifikacijos tobulinimo pažymėjimai.

Džiaugiamės puikiu seminaru – sąskrydžiu, dėkojame organizatoriams už smagiai praleistą laiką bei suteiktas žinias. Ačiū!

Mokytojos J. Ažubalytė ir D. Balužytė

Miske 7
Miske 6
Miske 5
Miske 4
Miske 3
Miske 2
Miske 1
previous arrow
next arrow
Miske 7
Miske 6
Miske 5
Miske 4
Miske 3
Miske 2
Miske 1
previous arrow
next arrow
Shadow