UTENOS APSKRITIES MERGINŲ FUTBOLO PIRMENYBĖSE KTVM KOMANDA IŠKOVOJO 4-ĄJĄ VIETĄ

Gegužės mėn. startavo 2018 m. Utenos apskrities merginų futbolo pirmenybės skirtos Lietuvos Valstybės atkūrimo 100 metinėms pažymėti ir baigėsi rugsėjo 23 d. Varžybos buvo vykdomos 2 ratais. Turnyre dalyvavo Visagino, Molėtų, Ignalinos, Anykščių, Utenos dvi komandos ir Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos „KTVM“ komanda: Laura Vizbickaitė, Monika Čepokaitė, Karolina Čepaitė, Agnė Kavaliauskaitė, Erika Audzijonytė, Eglė Indrikaitė, Karolina Vilimaitė, mokytojos: Diana, Jūratė ir Dalia.

Puikiame turnyre buvo visko ir pergalių ir pralaimėjimų. Prasidėjus antram turui „KTVM“ komanda buvo pakilusi į trečiąją vietą, tačiau suvedus paskutinius rezultatus mūsų mokyklos komanda iškovojo garbingą 4-ąją vietą.

Iš turnyro organizatorių ir rėmėjų Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos komanda apdovanota: dviem futbolo kamuoliais, sportiniu inventoriumi susidėti kamuoliams, kojų apsaugomis skirtomis futbolo žaidimo metu, taip pat futbolo aprangomis, kurios žaidėjas pasieks spalio mėn. Gimnazistė, PV-17 gr. mokinė Laura Vizbickaitė pripažinta geriausia komandos žaidėja.

Ačiū visoms merginoms už dalyvavimą turnyre ir puikų žaidimą!

Kūno kultūros mokytojos Diana ir Jūratė