GERIAUSI RĖMĖJAI

Mokykla džiaugiasi bendradarbiaudama su AB ,,Specializuota komplektavimo valdyba” (SKV), kuri Lietuvos rinkoje yra viena iš trijų populiariausių statybinių medžiagų, interjero detalių bei sodo, daržo prekių didmenininkų. SKV nuolat organizuoja mokiniams profesinio meistriškumo konkursus, remia mokyklą statybinėmis medžiagomis, priemonėmis, mokomąja medžiaga, kviečia mokinius ir mokytojus apsilankyti įvairiose gamyklose, organizuoja seminarus.

Nuoširdi padėka mūsų partneriams SKV ir už paskutines dovanas, kurios mus pasiekė spalio 23 dieną: polistireninis putplastis ETNA, mūro blokai ARKO, silikatinės plytos, plytelių klijai MITTO, gipso klijai, mūro ir tinko mišiniai MITTO, armuojamas tinkas ir klijai šilumą izoliuojančioms plokštėms MITTO, mineralinis dekoratyvinis tinkas MITTO, silikoniniai fasadiniai dažai MITTO, cementas ir kt. produktai ir priemonės.

Mokyklos vadovai, profesijos mokytojai ir mokiniai ypatingai džiaugiasi, kad SKV komanda prisideda prie apdailininko (statybininko) mokymo programos populiarinimo ir pagalbos rengiant būsimus apdailininkus, kurie mokės ir galės dirbti su naujausiomis statybinėmis medžiagomis.

Profesinio mokymo skyriaus vedėja Daiva Tumelionytė