IŠLEISTA 28-OJI ABSOLVENTŲ LAIDA

Birželio 28 d. į mokyklą gausiai rinkosi mokyklos mokiniai, jų artimieji bei svečiai. Tądien žiedais paskendusioje aktų salėje vyko Absolventų išleistuvės – mokyklos baigimo dokumentų (profesijos diplomų ir brandos atestatų) įteikimo ceremonija. Mokyklą šiemet baigė 116 absolventų, 19 iš jų mokyklą baigė su pagyrimu.

Šventės metu sveikinimo žodį ir nuoširdžiausius linkėjimus mokiniams išsakė direktorė L.Kaušakienė. Taip pat absolventus pasveikino ir  į šventę atvykę Kupiškio rajono savivaldybės meras Dainius Bardauskas bei Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė. Mokyklos baigimo proga meras abiturientams įteikė atsiminimo dovanėles – rašiklį su USB atmintine. 51 absolventui už gerą mokymąsi, aktyvią neformaliąją veiklą bei sporto pasiekimus buvo skirtos ir mokyklos direktorės padėkos bei asmeninės dovanėlės.

Išradingai šventėje absolventus sveikino ir grupių vadovai. Be gražių, šiltų žodžių, viena iš grupių vadovių dovanojo dainą, o kita grupės vadovė  kartu su savo auklėtiniu absolventu Augustu – šokį.

Be padėkos žodžių mokytojams ir visiems mokyklos darbuotojams, penktus metus iš eilės absolventai mokyklai dovanojo ir du žibintus, kurie mokyklos erdvėse jau formuoja alėją.

Absolventams koncertavo mokyklos merginų ansamblis (vadovė Sandra Guginienė) bei šokių kolektyvas „Aušra“ (vadovė Irmina Blaževičienė).

Neformaliojo švietimo organizatorė Indra Balčiūnienė