2020 M. PRASIDĖS PROJEKTO „KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLOS PROFESINIO MOKYMO(SI) INFRASTRUKTŪROS PLĖTRA“ ĮGYVENDINIMAS

2019 m. gruodžio 9 d. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla su Centrine projektų valdymo agentūra pasirašė sutartį dėl projekto „Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos profesinio mokymo(si) infrastruktūros plėtra“ įgyvendinimo.

Projekto tikslas – užtikrinti aukštos kokybės profesinio mokymo paslaugų teikimą pagal architektūros ir statybos bei inžinerijos ir inžinerinės profesijos švietimo sričių profesinio mokymo programas.

Projekte numatyti pirkimo objektai:

     1.      Mokyklos mokomųjų patalpų paprastojo remonto darbai.
     2.      Profesiniam mokymui vykdyti pagal architektūros ir statybos švietimo srities profesinio mokymo programas skirtos mokymo įrangos pirkimas (pirkimo objektų dalys: dažymo darbų įranga, apmušalų klijavimo įranga, fasadų apšiltinimo termoizoliacinėmis medžiagomis įranga, gipskartonio ir apdailos plokščių montavimo įranga, vertikalių ir horizontalių paviršių apdailos plytelėmis įranga, rankinio ir mechanizuoto tinkavimo įranga, medienos apdirbimo įranga).
     3.      Profesiniam mokymui vykdyti pagal inžinerijos ir inžinerinės profesijos švietimo srities profesinio mokymo programas skirtos mokymo įrangos pirkimas (pirkimo objektų dalys: bendrųjų mechaniko darbų įranga, suvirinimo darbų technologijos įranga, automobilių ir traktorių variklių techninės priežiūros ir remonto įranga, automobilių ir traktorių transmisijų techninės priežiūros ir remonto įranga, automobilių ir traktorių važiuoklių techninės priežiūros ir remonto įranga, automobilių ir traktorių elektros ir elektronikos įrengimų techninės priežiūros ir remonto įranga, kėbulo techninio aptarnavimo įranga).

Mokyklos direktorė L.Kaušakienė