KUPIŠKIO TECHNOLOGIJOS IR VERSLO MOKYKLA – RAJONINIO KONKURSO „ŠVENTIŠKIAUSIA NUOTAIKA 2019“ PRIZININKĖ

Kiekvienais metais mokyklos bendruomenė išradingai puošia mokyklos vidaus ir išorės erdves. Artėjant didžiausioms metų šventėms, mokykloje stengiamės sukurti ką nors netikėta, šventiška ir gražaus. Šiais metais mokomojo ūkio vedėjo Vladimiro Stovoloso, direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai Jono Vilimo iniciatyva ir suvirinimo profesijos mokytojų, ūkio dalies darbuotojų bei keleto aktyviausių mokinių padedami, mokyklos teritorijos žibintus papuošėme girliandomis. Tarp mokyklos pastatų pastatėme didžiulę, pačių kurtą ir papuoštą snaigėmis bei girliandomis eglutę, Kalėdų senelį su dovanomis. Pagrindinio mokomojo pastato ir bendrabučių langus papuošėme mokinių ir mokytojų iškarpytais karpiniais, o pirmo aukšto fojė – spindinčia Kalėdų eglute.

2019 m. gruodžio 27 d. Kupiškio kultūros centre vyko Kupiškio rajono savivaldybės mero pavaduotojo, laikinai einančio mero pareigas, Algirdo Notkaus padėkos vakaras. Renginio metu buvo įteiktos padėkos Uoginių kaimo gyventojams Onai ir Stasiui Skukauskams už dovanotą miestui labai gražią eglę, kuri šiemet papuošė Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštę. Padėkota ugdymo įstaigų bendruomenėms, Adomynės – mažosios Lietuvos kultūros sostinės – kaimo bendruomenei, Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto treneriui Arvydui Krikščiūnui, kultūros centro režisierei Neringai Danienei, ūkininkei Adelei Adamonienei už pasiekimus įvairiose veiklose; 2019 m. sėkmingai pradėjusiems veiklą verslininkams. Buvo pagerbti ir apdovanoti 2019 m. pirmieji gimę vaikai.

Mero pavaduotojas Algirdas Notkus padėkojo visiems, 2019 m. savo darbais ir perspektyvia veikla prisidėjusiems prie gyvenimo kokybės kėlimo rajone, pasveikino su artėjančiais Naujaisiais 2020-aisiais metais ir palinkėjo sėkmingų, prasmingų ir darbingų metų. Susirinkusią Kupiškio visuomenę pasveikino Seimo nariai Jonas Jarutis, Audrys Šimas, Kupiškio darbdavių klubo prezidentas Virginijus Andrijauskas, LŪS Kupiškio skyriaus vadovas Zigmantas Aleksandravičius.

Padėkos vakare apibendrinti jau penktus metus vykstančio rajoninio konkurso „Šventiškiausia nuotaika 2019“ rezultatai. Konkurse šiemet dalyvavo 22 dalyviai.

Kompetentinga konkurso vertinimo komisija, vadovaujama komisijos pirmininkės, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vyr. specialistės Irenos Mockuvienės, gruodžio mėnesį aplankė visas užsiregistravusias dalyvauti konkurse įstaigas, individualių namų savininkus, gyventojų bendrijas, nevyriausybines bei visuomenines organizacijas ir įvertino  aplinkų, vitrinų ir kitų erdvių papuošimą šv. Kalėdoms.

Už šventiškiausios įstaigos aplinkos sukūrimą Kupiškio technologijos ir verslo mokyklai įteiktas Kupiškio rajono savivaldybės mero pavaduotojo, laikinai einančio mero pareigas, Algirdo Notkaus padėkos raštas ir 50 eurų dovanų čekis.

Padėkos vakarą vainikavo jaunieji solistai Austėja Lukaitė, Edgaras Davidavičius, Ignas Melnikas (jiems akompanavo Aleksandras Melnikas) su populiariosios klasikos programa.

Džiaugiamės, kad buvome įvertinti komisijos, bet manome, jog geriausias įvertinimas – tai kupiškėnų ir miesto svečių labai gražūs atsiliepimai apie mokyklos erdvių papuošimą šventėms.

Mokyklos administracija nuoširdžiai dėkoja visiems bendruomenės nariams, prisidėjusiems prie šventinės puošybos ir taip padėjusiems pelnyti dar vieną laimėjimą.

Mokyklos administracija