KUPIŠKIO R. SENIŪNIJŲ ŽAIDYNĖSE IŠKOVOTA GAUSYBĖ MEDALIŲ

Rugpjūčio 22-23 d. Kupiškio P.Matulionio progimnazijos sporto salėje, „Pagardų“ tinklinio aikštelėje vyko Kupiškio r. seniūnijų sporto žaidynių finalinės varžybos, kuriose dalyvavo ir Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokiniai ir mokytojai. Dalyvavome krepšinio 3×3, smiginio, futbolo 5×5, stalo teniso, tinklinio 3×3 varžybose.

Mokytojos Dalia Šeinauskienė, Diana Balužytė ir kupiškietė Ieva krepšinio varžybose 3×3 iškovojo 1-ąją vietą, Paula Kavaliauskaitė žaisdama su kupiškietėmis Gerda ir Elvina užėmė 2-ąją vietą. Mokyklos vaikinų komanda Deividas Dzikavičius ir kupiškiečiai Benas ir Lukas užėmė 3-iąją vietą. Deividas Kavčinskas, Lukas Mikalajūnas ir Darius Macas žaidė už Noriūnų seniūniją ir užėmė-4 vietą. Aurimas Staškevičius su Šimonių seniūnija tapo čempionu.

Smiginio varžybose Kupiškio TVM komanda iškovojo 2-ąją vietą.

Futbolo varžybose Kupiškio TVM komanda (Paula Kavaliauskaitė, Diana Balužytė, Deividas Dzikavičius, Pijus Gaška, Aurimas Staškevičius, kupiškiečiai Lukas, Adrijus, Benas) iškovojo 3-iąją vietą. Deividas Kavčinskas ir Lukas Mikalajūnas su Noriūnų seniūnija pasipuošė sidabro medaliais.

Stalo teniso varžybose Deividas Dzikavičius, mokytoja Diana ir kupiškietė Ieva užėmė 3-iąją vietą. Laura Vizbickaitė su Skapiškio seniūnija iškovojo 2-ąją vietą. Deividas Kavčinskas su Noriūnų seniūnija liko ketvirtoje vietoje.

Tinklinio varžybose Deividas Dzikavičius, mokytoja Diana, Darius Macas užėmė 4-ąją vietą. Dalyviai užėmę prizines vietas buvo apdovanoti Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro įsteigtais medaliais.

Ačiū visiems Kupiškio TVM bendruomenės nariams už puikų dalyvavimą varžybose! Džiaugiamės pasiektais rezultatais!

Kūno kultūros mokytojos Diana Balužytė ir Jūratė Ažubalytė