MOKYKLOJE PAMINĖTA PYRAGŲ DIENA

Lapkričio 6 d. nuo pat ryto mokykla kvepėjo pyragais. Virėjo modulinės profesinio mokymo programos antro ir trečio kurso mokiniai kartu su socialinio darbuotojo padėjėjo modulinės profesinio mokymo programos pirmo kurso mokiniais, vadovaujami profesijos mokytojų  Nijolės Vasiliauskienės, Gailutės Tamašiūnienės  – Latvės ir Daivos Kytrienės, nusprendė paminėti Pyragų dieną. Kadangi ugdymo procesas vyko nuotoliniu būdu, vyko integruota pamoka, kurios metu mokiniai pyragus kepė namuose, o mokytojos – maisto ruošimo technologijos laboratorijoje. Aktyviausios mokinės atsiuntė iškeptų pyragų nuotraukas. Dėkojame VR – 18 grupės mokinėms – Eglei, Skaistei, Nijolei ir VR – 19 grupės mokinėms Gabijai Kavoliukaitei ir Gabijai Zubauskaitei.

Pyragais buvo vaišinami mokyklos bendruomenės nariai, o kita dalis iškeptų pyragų  perduota mūsų mokyklos socialiniams partneriams –  Kupiškio socialinių paslaugų centrui ir jo padaliniams. Gardžiais pyragais buvo pavaišinti Krizių centro ir Savarankiško gyvenimo namų gyventojai.

Net ir pačiu sunkiausiu metu galima rasti galimybių ir noro bendrauti, daryti gerus darbus ir daugelį nudžiuginti gabalėliu pyrago.

Profesijos mokytojos Nijolė Vasiliauskienė,

Gailutė Tamašiūnienė  – Latvė ir Daiva Kytrienė