VERSLO ŽINIOS KARJEROS SĖKMEI 7

Biržų technologijų ir verslo mokymo centre Vabalninko skyriuje 2021 m. kovo 25 d. buvo surengtas septintasis respublikinis profesinių mokyklų mokinių ekonomikos ir verslo žinių konkursas „Verslo žinios karjeros sėkmei 7“. Konkurso tikslas – ugdyti mokinių verslumą, iniciatyvumą, gilinti ekonomikos ir verslo žinias. Konkursas buvo organizuotas nuotoliniu būdu „Teams“ platformoje.

Iš viso konkurse dalyvauti buvo pakviesta 10 profesinio mokymo įstaigų. Kupiškio technologijos ir verslo mokyklai atstovavo 1G – 20 gimnazijos klasės mokinės Elinga Testova ir Agnė Bajorunaitė, kurios buvo jauniausios konkurso dalyvės. Mokinėms konkursui padėjo pasiruošti mokytojas metodininkas Darius Mažylis.

Konkurso metu mokinės turėjo išspręsti testą ir ekonominį kryžiažodį, dalyvauti viktorinoje „Verslo žinios karjeros sėkmei 7“ ir pristatyti komandos namų darbą „Ateities verslas“. Mūsų mokyklos komanda nugalėtoja netapo, bet merginos I vietą gavo už kryžiažodžio sprendimą.

Pasibaigus konkursui, mūsų mokyklos komanda buvo apdovanota renginio organizatorių padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis, kurios bus pristatytos į mokyklą.

Mokyklos vadovai dėkoja mokytojui metodininkui Dariui Mažyliui už mokinių paruošimą  konkursui ir vyresniajam mokytojui Kęstučiui Mekšėnui, kuris buvo atsakingas už informacinių technologijų paruošimą.

Profesinio mokymo skyriaus vedėja D. Tumelionytė