ABSOLVENTŲ ATSILIEPIMAI APIE MOKYKLĄ

Esu Eglė Aukštikalnytė. Šiemet su pagyrimu baigiau Kupiškio technologijos ir verslo mokyklą, įgijau vidurinį išsilavinimą ir virėjo specialybę. Mokantis mūsų mokykloje, turėjau galimybę dalyvauti įvairiuose Erasmus+ projektuose, susipažinti su užsienio šalių tradicijomis, kultūra ir gaminamų patiekalų įvairove. Stažuočių metu galėjau pagilinti užsienio kalbos žinias, plėsti savo akiratį, pabendrauti su kitų profesinių mokyklų studentais ir įgyti naujų profesinių kompetencijų.

Studijuodama modulinę virėjo profesinio mokymo programą, išmokau naudotis technologiniais įrengimais, gaminti ir dekoruoti įvairius patiekalus, sudaryti technologines korteles ir apskaičiuoti patiekalų kainas, o maisto ruošimo technologijos dalykų profesijos mokytojos Nijolė Vasiliauskienė ir Gailutė Tamašiūnienė – Latvė atskleidė daugybę maisto gaminimo meno paslapčių.

Dėkoju visiems Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos mokytojams už suteiktas žinias, o mokyklos vadovams – už jaukią aplinką, nuolatinį rūpestį savo mokiniais, palaikymą ir įvertinimą.

Džiaugiuosi, kad teko mokytis šioje mokykloje ir kviečiu mokytis virėjo profesijos, nes šiais laikais virėjo profesija yra labai reikalinga ir paklausi darbo rinkoje.

Virėjo modulinės profesinio mokymo programos trečio kurso VR-18 grupės mokinė Eglė Aukštikalnytė