ARTĖJANTI MOTINOS DIENA

2023 m. gegužės 4 dieną Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos aktų salėje vyko renginys, kuris buvo skirtas  artėjančiai Motinos dienai. Mokyklos direktorius Kęstutis Mekšėnas pasveikino visas mūsų bendruomenės mamas su artėjančia gražia švente.

Motinos diena įprasmina gyvybę, meilę vaikui, rūpestį, globą, šilumą, renginio vedančiosios Viktorija ir Goda papasakoja jautrią mamos ir sūnaus istoriją. Mokinių vokalinis ansamblis susirinkusioms visos mokyklos bendruomenės mamoms, močiutėms skyrė dainas, o renginio dalyvės buvo pavaišintos skania kava ir saldumynu.

Juk motinystė – labai spalvinga, tad ir nuotaika renginyje labai keitėsi. Vienos dainos buvo labai lyriškos, o kitos – žaismingesnės, o mokiniai Karolis ir Mikas padovanojo gyvą trankios muzikos pasirodymą.

Mama – brangiausias žmogus pasaulyje, pasveikinkime savo mamas, močiutes, krikšto mamas, promočiutes su gražia proga. Tegu pirmasis gegužės sekmadienis dovanoja nuostabią pavasario šventę – Motinos dieną. Tegul ji pražysta begalinės vaikų meilės, pagarbos ir dėkingumo žiedais.

Organizatoriai