IŠVYKA Į KAUNĄ

2G-21 klasė gegužės 17d. vyko į ekskursiją po Kauną. Pirmiausia aplankėme Vytauto Didžiojo karo muziejų, kuriame sudalyvavome edukacinėje programoje „Žvalgas“. Ne veltui sakoma, kad vienas lauke – ne karys. Susibūrę į dvi komandas, pasidalinę užduotis mokiniai leidosi į iššūkių kupiną žvalgybą! Vieni svaidė granatas, kiti akimirksniu šifravo pranešimus, o žvalgai dėliojo žemėlapį su užduotimis. Užduoties atlikimo garantas – vieningas komandinis darbas!

Vėliau vykome į pabėgimų ir galvosūkių kambarius „ Trial room“. Susiskirstę į tris grupes, mokiniai galvosūkius sprendė ir užduotis atliko iliuzionisto kambaryje, begalinės istorijos kambaryje ir psichopato kambaryje.

Paskutinė išvykos vieta – lazertronas. Žaidėjai pasiskirstė į dvi komandas, išsiaiškino šautuvų veikimo principą, žaidimo struktūros ir saugumo taisykles. Mokiniai čia galėjo išbandyti savo akies taiklumą, kojų miklumą bei strateginius sugebėjimus.

Išvykos metu mokiniai dar kartą įsitikino, kad bet kurios veiklos efektyvumas tiesiogiai priklauso nuo komandos žmonių savybių ir jų sugebėjimo sklandžiai dirbti kartu.

Ačiū Kupiškio TVM mokyklos administracijai už kelionę ir suteiktą galimybę patirti nuostabias akimirkas.

Klasės vadovė Jovita Tamošiūnienė
Karjeros specialistė Audronė Liudvinavičienė