ATVIRA PAMOKA – VIKTORINA „PRIESKONIAI IR JŲ PANAUDOJIMAS MAISTO IR KOKTEILIŲ GAMYBOJE“

Vasario 26 dieną 7 kabinete vyko atvira pamoka  „Prieskoniai ir jų panaudojimas maisto ir kokteilių gamyboje“. Pamokoje dalyvavo Virėjo, Padavėjo ir barmeno modulinių profesinio mokymo programų antro kurso VR-23, PB-23 grupių ir gimnazijos G-24 klasės mokiniai. Teorinėje pamokos dalyje vyko viktorina Kahoot mokomojoje platformoje. Mokiniai galėjo pasitikrinti teorines žinias apie prieskonius ir jų panaudojimą maistoir kokteilių gamyboje. Geriausiai sekėsi PB-23 mokinėms Orestai Indrelytei, Inesai Virbickaitei ir Agnei Jonaitytei. Neatsiliko ir G-24 klasės mokinė Urtė Platkevičiūtė.

Praktinėje dalyje mokiniai buvo suskirstyti į keturias komandas. Kiekvienai komandai reikėjo atlikti po tris praktines užduotis. Atliekant šias užduotis, mokiniai galėjo įsivertinti savo kūrybines, situacijų sprendimo ir komandinio darbo kompetencijas. Kiekviena praktinė užduotis buvo vertinama balais. Visi viktorinos dalyviai buvo apdovanoti saldžiais prizais, turiningai, naudingai ir įdomiai praleido laiką.

Profesijos mokytojos:
Nijolė Vasiliauskienė, Toma Šveikauskytė,
Gailutė Tamašiūnienė – Latvė, Indra Balčiūnienė – Gintautė