Spalio 20 d. visame pasaulyje minime Tarptautinę virėjų dieną. Šia proga 9 kabinete vyko atvira pamoka – viktorina „Žuvys ir jūros gėrybės ant mūsų stalo“ KAHOOT mokymosi platformoje. Pamokos pradžioje visuomenės sveikatos specialistė Jovita Mačienė papasakojo mokiniams apie žuvies naudą žmogaus organizmui ir rekomendavo į dienos racioną įtraukti kuo daugiau žuvies patiekalų. Pamokoje dalyvavo virėjo, padavėjo ir barmeno modulinių profesinio mokymo programų pirmo kurso VR-25, PB-25 grupių ir gimnazijos skyriaus G-24 klasės mokiniai.
Suvedus rezultatus, pirma vieta atiteko VR-25 grupės mokiniui Deividui Žalnieriūnui, antrą vietą užėmė – PB-25 grupės mokinys Valentinas Skuturna, trečioji vieta atiteko VR-23/S grupės mokinei Ritai Mieliūnaitei.
Mokiniai galėjo pasitikrinti teorines žinias apie žuvį ir jūros gėrybes, turiningai, naudingai ir įdomiai praleido laiką, pasivaišino būsimų virėjų gamintais kepiniais.
Profesijos mokytojos
Nijolė Vasiliauskienė, Toma Šveikauskytė, Gailutė Tamašiūnienė – Latvė, Indra Balčiūnienė – Gintautė




