KONKURSAS „GERIAUSIAI PAMOKAS LANKANTI GRUPĖ“ BAIGĖSI

Siekiant gerinti ugdymo rezultatus, mokykloje  buvo paskelbtas konkursas „Geriausiai pamokas lankanti grupė“. Konkurso metu ne tik siekiama labai gero pamokų lankomumo, bet ir ugdoma mokinių atsakomybė, pareigingumas, draugiškumas, siekiama mokinių pasiekimų pažangos. Visą  kovo mėnesį sudarytos darbo grupės nariai atsitiktine tvarka kontroliavo mokinių lankomumą, skelbė dienos ir savaitės rezultatus. Pasibaigus mėnesiui, susumuoti rezultatai paskelbti visai bendruomenei.

Iš viso dalyvavo 10 grupių. I vietos nugalėtojais tapo PB-21/VR-21 jungtinės grupės mokiniai. Nugalėtojus direktoriaus pavaduotoja ugdymui, l.e. direktoriaus pareigas Raimonda Domžienė apdovanojo padėkos raštu ir 250 eurų vertės prizu – edukacine išvyka – programa ,,Stalo etiketas” Panevėžio restorane „Vasaris“.

II vietos laimėtojai – 1G-21 klasės mokiniai ir III vietos laimėtojai – AP/2 grupės mokiniai buvo apdovanoti raštiškomis padėkomis ir dovanų kuponais, kurių vertė 60 Eur. ir 40 Eur. Dovanų kuponus nugalėtojai galės išleisti ,,Sushi Sport bare“ arba ,,Čiki pica“ picerijoje.

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, kurie įtemptai kovojo už savo grupės / klasės lankomumo rezultatus.

Konkurso organizatoriai