EDUKACINĖ VEIKLA „KATU KATU KATUTES“

Artėjant šventėms, mokykloje vyko edukacinė veikla „Katu katu katutes“, kurioje dalyvavo darželio-lopšelio „Saulutė“ „Zuikučių“ grupės vaikučiai. Edukacinę veiklą organizavo maisto ruošimo technologijos profesijos mokytojos Nijolė Vasiliauskienė ir Gailutė Tamašiūnienė- Latvė, socialinio darbo profesijos mokytoja Virginija Tarulienė bei padavėjo ir barmeno modulinės profesinio mokymo programos profesijos mokytoja Toma Šveikauskytė. Mokytojoms talkino individualios priežiūros darbuotojo modulinės profesinio mokymo programos mokiniai.

Vaikučiai susipažino su maisto ruošimo laboratorija, higienos reikalavimais ruošiant maistą, saugaus elgesio taisyklėmis. Smagiausia buvo patiems iškočioti meduolių tešlą, gaminti įvairių formų sausainukus.

Vaikai pripažino, kad virėjo darbas sunkus, bet įdomus. Didžiausias džiaugsmas buvo ragauti ir dalintis savo keptais sausainukais.

Dėkojame karjeros specialistei Audronei Liudvinavičienei už koordinavimą, o mokytojoms ir mokiniams už naudingą, įdomų ir prasmingą laiką kartu.

Socialinio darbo vyresn. profesijos mokytoja Virginija Tarulienė