SPEKTAKLIS VISAI ŠEIMAI

Sausio 17 dieną Kupiškio kultūros centre buvo rodomas spektaklis visai šeimai pavadinimu „Herojiškas pasakojimas, kaip tarakonas pasaulį gelbėjo“. Spektaklio režisierė – Vilija Morkūnaitė. Salė buvo pilna žiūrovų, tarp kurių buvo ir mūsų mokyklos VR-23, PB-23 ir VR-23/S grupių mokiniai.

Spektaklis pasižymėjo žaviais personažais ir įdomiu siužetu. Pagrindinė istorija sukosi apie tarakoną, kuris herojiškai bandė gelbėti pasaulį. Scenoje žibėjo saulė ir mėnulis, šviečiantys savo šviesa, o smagūs personažai – pelytė ir tarakonas – ne tik žavėjo, bet ir atvedė žiūrovus į pasakos pasaulį. Kupiškio kultūros centro scena tapo magišku peizažu, kuriame vyko visiškai kitokia tikrovė.

Spektaklyje skambėjo muzikiniai intarpai, kuriuos gyvai atliko pati režisierė kartu su meno vadove Inga  Baniuliene. Tai pridėjo įvairovės ir ritmo pasakos eigai, įtraukiant visus žiūrovus į nuostabų pasaulį, kurį sukūrė gausus aktorių kolektyvas.

Šis spektaklis, kurio pavadinimas kalba pats už save, paliko ne tik linksmus prisiminimus, bet ir suteikė žiūrovams šiltus  jausmus.

Lietuvių k. ir literatūros mokytoja N. Bagdonavičienė
Anglų k. mokytoja J. Tamošiūnienė