KALĖDINIS ATVIRUKAS

Mokyklos socialinis partneris, nuolatinis rėmėjas AB „Specializuota komplektavimo valdyba“, apdailininko (statybininko) mokymo programos mokiniams organizavimo kūrybiškumo konkursą „Statybininko sveikinimas draugams“. Užduotis buvo sukurti atviruką – sveikinimą iš statybinių medžiagų: „MITTO“ statybinių mišinių, putų polistirolo ir kt.

Atviruką kūrė AP – 18 grupės mokiniai: Vitalija Blaževičiūtė, Monika Žilinskaitė, Erika Galiauskaitė ir Aironas Milaknis. Mums padėjo profesijos mokytojai Virginijus Zovė, Kęstutis Šakickas ir neformaliojo švietimo organizatorė Indra Balčiūnienė. Mus nufotografavo ir atviruką apipavidalino IT specialistas A.Briedis. Labai džiaugiamės, kad mūsų sukurtas atvirukas tapo nugalėtoju. Atvirukas bus patalpintas AB „Specializuota komplektavimo valdyba“ ir mūsų mokyklos facebook profilyje. Ačiū ir mokyklos vadovams, kurie mūsų darbą ir laimėjimą įvertino įteikdami mums kalėdinės dovanėles.

Visi apdailininko (statybininko) mokymo programos mokiniai ir mokytojai sveikina visus su artėjančiomis Šv.Kalėdomis, Naujaisiais Metais ir linki gražių švenčių.

AP – 18 gr. mokinė Vitalija Blaževičiūtė