MOKYKLAI SUTEIKTA AKREDITACIJA UŽ KOKYBIŠKAI ĮGYVENDINAMUS TARPTAUTINIUS ,,ERASMUS+“ PROJEKTUS

2021 m. prasidėjo naujas programos „Erasmus+“ etapas, kuriame dar labiau remiamas tarptautinis besimokančiųjų ir darbuotojų mobilumas, suteikiant akreditacijas pereinama prie nuoseklaus finansavimo ir organizacijos dalyvavimo visą programos laikotarpį.

„Erasmus“ akreditacijos suteikimas patvirtina, kad mokykla yra parengusi kokybiškų mobilumo veiklų ilgalaikę įgyvendinimo viziją, kuri yra mūsų strateginės plėtros dalis. Akreditacija leidžia paprasčiau pasinaudoti finansavimo pagal 2021–2027 m. programos 1 pagrindinį veiksmą galimybėmis.

Mokyklos strateginiuose planuose numatyta, kad į tarptautinius vizitus iki 2027 m. kasmet išvyks apie 30 mokinių ir 20 pedagoginio personalo darbuotojų. Mokiniai užsienyje galės atlikti 3 savaičių praktiką pagal studijuojamą mokymo programą, o pedagogai turės galimybę tobulinti profesines kompetencijas.

Mokyklos gerąją patirtį įgyvendinant tarptautinius ,,Erasmus+“ projektus patvirtina ir gautas ,,Pažangumo ženklas“. Šis ženklas buvo suteikiamas tik geriausių rezultatų pasiekusioms akredituotoms organizacijoms. Gautas pažangumo ženklas galios trejus metus.

Projektų vadovė Modesta Žilinskė