NETRADICINĖ MOKYTOJŲ DIENOS ŠVENTĖ

Šventinė diena mokykloje prasidėjo Mokinių tarybos iniciatyva – mokytojai buvo pasveikinti gėlėmis, piešiniais, dainomis, sveikinimo žodžiais, sudėtais į sveikinimų knygą.

Susirinkus mokytojams prie kavos puodelio ir besivaišinant saldumynais, nuoširdžius sveikinimo žodžius nuo visų mokinių  išsakė Mokinių tarybos pirmininko pavaduotoja Violeta Stukaitė. Pabendravę savoje erdvėje, mokytojai skubėjo į Kupiškio kultūros centrą, kur vyko iškilmingas Tarptautinės dienos minėjimas, koncertas. Renginyje mokytojus sveikino Kupiškio rajono vadovai, buvo įteikti Kupiškio rajono mero Padėkos raštai. Padėkos raštu už aktyvią veiklą analizuojant mokinių SEK ugdymo(si) patirtis Lietuvoje ir rengiant Savivaldybės VSEK modelio aprašą apdovanota ir mūsų mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui R.Domžienė.

Vėliau pedagogai dalyvavo edukacinėje programoje Birštone, aplankė aukščiausią Lietuvoje apžvalgos bokštą, pasigrožėjo rudenėjančiais Nemuno vaizdais, o grįždami namo lankėsi sraigių ūkyje, kur vyko sraigių degustacija.

Už jautrias šventės akimirkas dėkojame Mokinių tarybai ir visiems mokiniams, dailės mokytojai Linai Stanislovaitytei – Bukauskienei, muzikos mokytojai Zitai Lukoševičienei, už pyragą – valgyklos darbuotojams, už suorganizuotą edukacinę išvyką – direktorei Linai Kaušakienei ir profesinio mokymo skyriaus vedėjai Daivai Tumelionytei.

Ačiū visiems, kurie šventinę dieną buvote kartu ir dalinotės džiaugsmu bei gera nuotaika. Patobulintos socialinės ir emocinės kompetencijos tikrai tik teigiamai įtakos inovatyvų ir kokybišką ugdymą mokykloje.

Mokyklos administracija