KONKURSAS ,,SAUGUS KELYJE 2022“

Kupiškio technologijos ir verslo mokykloje 2022 m. balandžio 12 d. vyko konkursas ,,Saugus kelyje 2022“.

Konkurso tikslas – nustatyti šauniausią, sumaniausią ir saugiausiai vairuojantį jaunąjį vairuotoją.

Konkurse dalyvavo jaunieji vairuotojai, turintys vairuotojo pažymėjimus, iš Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos, kaimynai iš Biržų technologijų ir verslo mokymo centro ir iš Panevėžio profesinio rengimo centro Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio padalinio.

Jaunieji vairuotojai savo įgūdžius ir gebėjimus demonstravo atlikdami teorinę užduotį – testą iš 30 klausimų, praktinę užduotį – figūrinį vairavimą aikštelėje lengvuoju automobiliu, kur turėjo įveikti 5 specialaus manevravimo pratimus.

Konkurso nugalėtojais tapo ir pelnė prizines vietas Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos komanda. Pirmąją vietą laimėjo Minvydas Jankauskas, antrąją – Aidas Valiukas, trečiąją – Dainius Venclovas. Konkurso nugalėtojai apdovanoti diplomais ir vertingomis dovanomis. Visos konkurse dalyvavusios mokyklos apdovanotos padėkomis ir atminimo dovanėlėmis.

Konkurso dalyvius vertino Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bei Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kupiškio rajono policijos komisariato vertinimo komisija.

Konkurso dalyvius lydėjo džiugi pavasariška nuotaika.

Konkurso organizatoriai

DCIM100MEDIADJI_0042.JPG