EDUKACINĖ PAMOKA „KAI KALĖDOMIS PAKVIMPA NAMAI“

Artėjant šventėms, mokykloje vyko edukacinė pamoka „Kai Kalėdomis pakvimpa namai“, kurioje dalyvavo „Saulutės“ darželio-lopšelio „Zuikučių“ grupės vaikučiai. Veiklą organizavo maisto ruošimo technologijos profesijos mokytojos Nijolė Vasiliauskienė ir Gailutė Tamošiūnienė – Latvė bei socialinio darbo profesijos mokytoja Virginija Tarulienė. Mokytojoms talkino virėjo modulinės profesinio mokymo programos ir socialinio darbuotojo padėjėjo modulinės profesinio mokymo  programos mokiniai.

Vaikučiai susipažino su maisto ruošimo laboratorija, saugaus elgesio ir higienos taisyklėmis, kurių reikia laikytis gaminant maistą. Smagiausia buvo patiems vaikams kočioti meduolių tešlą, gaminti įvairių formų meduolius.

Vaikai pripažino, kad virėjo darbas sunkus, bet buvo ir norinčių būti virėjais. Didžiausias džiaugsmas buvo ragauti meduolius ir dalintis savo kepiniais tarpusavyje.

Dėkojame mokyklos direktoriui už suteiktą galimybę vaikučiams atvykti į mokyklą, o mokytojoms ir mokiniams –  už naudingai, įdomiai ir prasmingai praleistą laiką.

Profesijos mokytojos Virginija Tarulienė, Nijolė Vasiliauskienė ir Gailutė Tamašiūnienė- Latvė