VELYKINĖ STALŲ KOMPOZICIJŲ PARODA–KONKURSAS

Gražiausioms metų šventėms stengiamės papuošti ne tik savo namus. Norisi, kad gražu būtų ir mūsų mokykloje. Todėl Šv. Velykų proga padavėjo ir barmeno modulinės profesinio mokymo programos mokiniai kartu su mokytoja papuošė mokyklos valgyklos stalus. Organizuotas ir konkursas, kuriame varžėsi pirmo ir antro kurso būsimi padavėjai ir barmenai.

Velykinių stalų konkurso vienas pagrindinių reikalavimų – gamtinių medžiagų panaudojimas. Balsavo mokyklos bendruomenės nariai bei sudaryta komisija: vyresnioji padavėjo ir barmeno modulinės mokymo programos profesijos mokytoja Indra Balčiūnienė – Gintautė, vyresnioji maisto ruošimo mokytoja Gailutė Tamašiūnienė – Latvė, vyresnioji socialinio darbo profesijos mokytoja Daiva Kytrienė bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui Raimonda Domžienė.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų susilaukė II kurso mokinių Gabijos Dalinskaitės ir Gabrielės Dilytės bei I kurso kurso mokinės Godos Ulianskaitės pavasario šventei puošti stalai.

Konkurso nugalėtojoms įteikti mokyklos direktoriaus padėkos raštai bei saldieji prizai. Saldžiosiomis dovanėlėmis paskatinti ir visi kiti mokiniai, dalyvavę pavasariniame konkurse.

Vyresnioji padavėjo ir barmeno modulinės mokymo programos
profesijos mokytoja Indra Balčiūnienė – Gintautė