ĮSPŪDINGA KELIONĖ

Š. m. kovo mėnesį mūsų mokykloje vyko konkursas ,,Geriausiai pamokas lankanti  mokinių klasė/grupė“. 1G-22 gr. mokiniai laimėjo 1 vietą ir gavo prizą- dovanų kuponą, kurį buvo nutarta panaudoti organizuojant ekskursiją.

Nutarėme važiuoti į Panevėžį. Pakeliui užsukome į hortenzijų parką susipažinti su aplinka, kurioje laukiama didžiojo grožio, kada pražydės šimtai šių nuostabių gėlių. Panevėžyje lankėmės pabėgimų kambaryje ,,Dirbtinis intelektas“, kur didelį įspūdį paliko kambario aplinka, garsai ir kiti dalykai, kurie ilgai privertė mąstyti, ką patyrėme. Aplankėme miesto Senvagę, žavėjomės jos grožiu, gamtovaizdžiu. Linksmai ir žaismingai pabuvome atrakcionų parkelyje.

Dar mūsų laukė įspūdingas susitikimas su garsiaisiais rajono bitininkais ,,Brolių medus“ sodyboje. Ten vyko edukacinė pamoka, kurią vedė vienas iš brolių- bitininkas Ignas. Jis labai vaizdžiai ir įdomiai papasakojo apie šio bičių ūkio atsiradimą, bičių laikymą ir priežiūrą ir nelengvą darbą. Patys darėme žvakes, vaišinomės įvairiausių rūšių medumi su sūriu ir pyragu. Čia supratome ir įsitikinome, kad bet kuri veikla žmogų daro laimingu, jeigu ji atliekama su meile ir atsakomybe.

Kelionės pabaigoje dar užteko jėgų užlipti ir į Stirniškių piliakalnį, ir pasigrožėti jį supančiu kraštovaizdžiu.

Grįžome laimingi, pilni įspūdžių. Dėkojame KTVM administracijai už skirtą prizą ir kelionę. Ačiū mus lydėjusiai socialinei pedagogei Jovitai Mačienei, auklėtojai Nijolei Bagdonavičienei. Už saugią kelionę dėkojame mokyklos vairuotojui Valdui.

Alina, Viktorija, Gabija
1G-22 gr

.