APDOVANOTI GERIAUSIAI PAMOKAS LANKANTYS MOKINIAI

Kovo mėn. mokykloje vyko jau tradiciniu tapęs konkursas „Geriausiai pamokas lankanti mokinių grupė/klasė“. Konkurso tikslas – atkreipti mokyklos bendruomenės dėmesį į pamokų nelankymo problemas, aktyvinti mokyklos nelankymo prevenciją.

Konkurse dalyvavo visos 8 pagrindinio ugdymo programą ir vidurinio ugdymo programą kartu su modulinėmis profesinio mokymo programomis besimokančios mokinių klasės/grupės. Visą  kovo mėnesį sudarytos darbo grupės nariai atsitiktine tvarka stebėjo ir analizavo mokinių lankomumą, skelbė dienos ir savaitės rezultatus. Pasibaigus mėnesiui, susumavus rezultatus  paskelbti nugalėtojai.

Geriausiai pamokas lankančia klase/grupe tapo 1G-22 klasės mokiniai. Nugalėtojams mokyklos direktorius įteikė diplomą ir 200 eurų vertės dovanų čekį pasirinktai edukacinei išvykai.

II vietos laimėtojai – 2G-21 klasės mokiniai ir III vietos laimėtojai – AP-22 grupės mokiniai buvo apdovanoti diplomais bei 60 eurų ir 50 eurų vertės dovanų kuponais, už kuriuos  galės pasivaišinti ,,Sushi Sport bare“ arba ,,Čiki pica“ picerijoje.

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, kurie azartiškai kovojo už savo klasės/grupės  lankomumo rezultatus.

Organizatoriai