ANGLŲ KALBOS KONKURSAS „START YOUR CAR ENGINE PROPERLY“

Šių metų kovo mėn. 5 d. vyko konkursas „START YOUR CAR ENGINE PROPERLY“, skirtas Lietuvos profesinių mokymo įstaigų transporto priemonių remonto profesijos mokiniams tobulinti užsienio kalbos (anglų) lingvistines bei specialybės žinias bei ugdyti pažintines ir komunikavimo kompetencijas hibridinėje aplinkoje.

Mūsų mokyklos komanda pavadinimu ,,Kupiškėnai”, kurią sudarė TR-22 grupės mokiniai Markas Sadauskas, Karolis Vildžiūnas, Mikas Mikoliūnas ir Mantas Barnackas, parodė savo išskirtines žinias šiame konkurse.

Pasirinkus nuotolinių žaidimų platformą „Kahoot”, kurioje komanda turėjo varžytis su kitomis komandomis, ,,Kupiškėnai” parodė savo techninius įgūdžius ir gebėjimą greitai bei efektyviai reaguoti į klausimus. Jie parodė, kad gebėjimai ir bendradarbiavimas yra raktas į sėkmę anglų kalbos mokyme.

Nors komanda galiausiai užėmė 7 vietą iš 22 dalyvavusių komandų, jų dalyvavimas buvo puikus. Iš pradžių ,,Kupiškėnai” buvo tarp lyderių, netgi pirmavo, rodydami geras žinias.

Džiaugiamės mokinių pasiekimais ir norime pasveikinti visą komandą su puikiu rezultatu! Jų pasirodymas rodo, kad su bendradarbiavimu ir pasiryžimu galima pasiekti puikių rezultatų.

Anglų k. mokytoja Loreta Čikinienė